Cloenda dels cursos del CNL d'Osona: fem una gimcana per Vic

CNL d'Osona

Cursos de català

Dijous 22 de juny al matí s’ha fet la cloenda de cursos de català del CNL d’Osona. Una cinquantena d’alumnes de Manlleu, Torelló i Vic han participat en l’activitat de final de curs que ha consistit en una gimcana per Vic.

A les 9 del matí s’ha donat la benvinguda als alumnes, alguns dels quals han arribat en tren des de Manlleu i Torelló. Seguidament s’han distribuït en grups d’entre sis i 8 alumnes per seguir un itinerari concret amb unes instruccions que havien de seguir per arribar a un lloc concret on havien de respondre alguna pregunta, trobar algun element arquitectònic, fer una fotografia o entrar en algun establiment col·laborador i fer alguna pregunta.

Un dels grups de la Gimcana per Vic Un dels grups de la Gimcana final de curs per Vic

Un cop acabat l’itinerari cada grup ha arribat al Centre de Normalització i després de respondre tres preguntes de la ruta que havien fet se’ls ha donat una pista per trobar un tresor dins d’una de les aules del Centre. Finalitzat tot l’itinerari i trobat el tresor, se’ls ha lliurat un certificat conforme han acabat amb èxit la Gimcana per Vic.

Finalment, s’ha compartit un esmorzar per a tothom, en el qual la regidora Bet Piella, de l’Ajuntament de Vic, els ha animat a continuar i els ha felicitat pel compromís amb la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?