Màgia i emoció a la cloenda de Castellbisbal

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

El testimoni d'alumnes i parelles lingüístiques i el mag Eduard Juanola han fet que la cloenda dels cursos i del Voluntariat per la llengua sigui màgica

Dimarts 20 de juny, l'Oficina de Català (OC) de Castellbisbal, del Consorci per a la  Normalització Lingüística ha celebrat a la sala d'actes de l'Ajuntament de Castellbisbal la trobada de parelles lingüístiques de la 18a edició del Voluntariat per la llengua i la cloenda dels cursos de català per a adults d'enguany. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Dolors Conde, la coordinadora de dinamització del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Mireia Adell, i la tècnica de normalització lingüística, Marta Serra, a més de testimonis d'alumnes i de parelles lingüístiques d'aquest 2023.

Per començar l'acte, el Jordi i el Mame, l'Anna i l'Ana Maria, i la Sonia han emocionat el públic explicant les seves experiències ja sigui com a alumnes i o com a parella lingüística.

A continuació, per commemorar el 20è aniversari del Voluntariat per la llengua, el mag Eduard Juanola ens ha sorprès amb l'espectacle Quan parles fas màgia, que ha deixat tots els espectadors amb la boca ben oberta. 

En definitiva, aquest acte de celebració tan esperat ha tingut moments especialment emotius amb els testimonis de persones vingudes d'arreu del món i ha servit per fer un reconeixement a totes elles i per animar-los a continuar el seu camí per l'aprenentatge del català.

Vols compartir aquesta notícia?