Últimes sortides dels alumnes per practicar el català

CNL de Tarragona

Activitats complementàries

La biblioteca, el mercat i el castell són destinacions dels alumnes de català de Valls i Vila-seca per practicar-hi el català aquest mes de juny

Grup d'alumnes al mercat de Valls

Aquest mes de juny, els alumnes de Vila-seca i Valls han fet les últimes sortides de l’aula per conèixer l’entorn i practicar-hi el català que aprenen. Per una banda, el dia 7 de juny els alumnes del curs de nivell bàsic 1 van fer una visita guiada al Castell de Vila-seca, símbol de la vila i lligat a la seva història des del segle XII, i a l'exposició pictòrica “La poètica del gest”, d'Agustí Puig. I els dies 8 i 14 de juny, els alumnes dels cursos de nivell bàsic 2 i bàsic 3 van fer una visita guiada a les instal·lacions de la Biblioteca Municipal. Van conèixer tots els serveis que presta, es van fer el carnet digital i van sortir amb més d'un llibre sota el braç.

Per altra banda, el 14 de juny els alumnes del curs Bàsic 1 de Valls van fer una sortida per conèixer el mercat centenari de fruita i verdura de la vila. Aquest mercat tradicional de productes del camp, que se celebra els dimecres i dissabtes al matí, es concentra en carrers i places del centre de la vila i és un aparador per als alumnes que han pogut posar en pràctica el vocabulari de l'alimentació i les estructures bàsiques de la compra que han après a classe.

Aquestes sortides formen part de les activitats complementàries als cursos de català que es desenvolupen al llarg del curs i que pretenen fomentar la cohesió de grup i promoure el coneixement de l'entorn.

Grup d'alumnes a la biblioteca de Vila-seca Grup d'alumnes de bàsic 3 a la biblioteca de Vila-seca

Grup d'alumnes a la biblioteca de Vila-seca Grup d'alumnes de bàsic 2 a la biblioteca de Vila-seca

Grup d'alumnes al Castell de Vila-seca Grup d'alumnes al Castell de Vila-seca

Vols compartir aquesta notícia?