Lliurament de premis Si l’encertes, l’endevines a Nou Barris

CNL de Barcelona

Difusió, Ús professional

Avui al migdia ha tingut lloc el lliurament de premis de l'edició 2023 del concurs “Si l'encertes, l'endevines” a Nou Barris

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el teixit comercial, l'escola La Llotja i el CNL de Barcelona. Dinamitza els eixos comercials de la ciutat a través d'una campanya en què la llengua catalana i l'art de la il·lustració en són els eixos vertebradors, i fa partícip el col·lectiu jove d'un projecte lingüístic de ciutat tot donant-los l'oportunitat d'exposar les seves creacions en un aparador insuperable. Al districte de Nou Barris, l'exposició dels cartells per a concursar ha estat als comerços de l'Associació de Comerciants del passeig Valldaura, patrocinadors, també, dels premis de concurs en aquests districte de Barcelona.

Els premis han consistit en:

1r premi: panera de productes
2n premi: val de regal de 20€ per bescanviar als comerços de l'associació
3r premi: val de regal de 15€ per bescanviar als comerços de l'associació

Des de la Delegació de Nou Barris del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, volem donar efusivament les gràcies tant al concursants d'aquesta edició per haver-hi participat com a l'Associació de Comerciants del passeig Valldaura per acollir la iniciativa del concurs i per patrocinar-ne els premis.

Vols compartir aquesta notícia?