Ja tenim guanyador del concurs «A la primavera, juguem amb paraules»

CNL de Tarragona

Difusió, Ús professional

Joan Sancho guanya la gimcana lingüística de la ViaT i el SLC de Tarragona en la qual hi ha hagut un centenar de participants

Guanyador de la gimcana i lot de premis

La quarta edició del concurs lingüístic del SLC de Tarragona amb les botigues de l'Associació de Comerciants Via T-Tarragona Shopping l'ha guanyat el vallenc Joan Sancho, que s'ha endut l'únic premi consistent en una selecció de productes oferts per tots els establiments participants valorada en uns 1.000 € i que ha recollit a la seu de la Via T el dia 7 de juny.

Entre les novetats d'aquesta edició destacava el retorn al format en paper amb butlletes de participació per marcar les respostes. També s'ha traslladat el concurs a la segona quinzena de maig, fent coincidir la data final amb el Dia Internacional del Joc (28 de maig).

Les frases que calia completar amb una de tres opcions han estat possibles anuncis d'ofertes, serveis o novetats d'un comerç a través de cartells a l'aparador, o de publicacions a les xarxes socials.

A causa d'algunes incidències amb botigues tancades els darrers dies de participació, es va prorrogar la data de lliurament de butlletes fins al 31 de maig, i es van publicar tots els cartells al web del CNL de Tarragona el dia 29 de maig per ajudar els participants a completar les butlletes. Finalment, per poder entrar al sorteig del premi s'han acceptat totes les butlletes amb 28 encerts o més (del total de 31 preguntes). Del total de 100 butlletes participants, 80 han entrat al sorteig.

Vols compartir aquesta notícia?