"Provem-ho en català", la catifa del Servei de Català, a la Mostra de Catifes de Flors de Corpus de Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries, Difusió

Amb la imatge de la Queta i el missatge “Provem-ho en català”, la catifa del Servei de Català de Mollet vol convidar i animar a parlar en català

Alumnes dels cursos de català i voluntaris i aprenents lingüístics que ens han ajudat a fer la catifa ja ho han posat en pràctica: “Provem-ho en català”!

El diumenge 4 de juny, a partir de les set del matí, la Rambla de Mollet s'ha omplert de catifaires. L'equip catifaire del Servei de Català, format per alumnes, exalumnes i parelles lingüístiques, ha començat a baixar el material de la catifa al lloc assignat: 30 kg de carbonat de calci, marro de cafè, sals de colors, 900 clavells grocs i 600 de vermells. Al material hi han afegit moltes ganes de començar, mentre xerraven en català i el dibuix anava prenent forma i color. La mida de les catifes és de de 5 metres de llargada per 2 metres d'amplada. El dibuix és completament lliure i pel que fa a la tècnica es pot utilitzar qualsevol material natural. Durant el mes de maig un primer equip catifaire, que ha mantingut en secret la temàtica de la catifa, ha permès que el dibuix de la catifa hagi estat a punt per posar-hi el material.

Aquestes activitats són molt importants per compartir festes i tradicions amb els alumnes i aprenents lingüístics, i és una oportunitat per practicar la conversa en català.

Agraïm a El Casal, entitat adherida al Voluntariat per la llengua, que hagi convidat les parelles lingüístiques i els alumnes de català per a adults a fer la catifa de Corpus del Servei de Català de Mollet i a convidar a tots els visitants, també, a provar-ho en català!

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?