Nous establiments "amics" del Voluntariat per la llengua. Continuen les adhesions a Montornès del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua, De la competència a l'ús

Els nous comerços que s’han adherit al programa del Voluntariat per la llengua són el Frankfurt Vélez II, Cal forner i Mapfre Assegurances Montornès. Aquests establiments havien estat col·laboradors abans de 2020 i per tant els hem tornat a visitar per refer vincles i ampliar la xarxa d’espais d’ús de la llengua.

El Frankfurt Vélez, Cal Forner i Mapfre Assegurances han signat l'adhesió de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua i acolliran alumnes que aprenen català per fer-hi pràctiques lingüístiques i també les parelles lingüístiques que vulguin practicar.

Els establiments col·laboradors atenen en català i així poden ajudar a practicar-lo a tothom que l'estigui estudiant o que, tot i no ser alumne de cap curs del CPNL, vulgui millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a usar el català en públic. Són una gran ajuda per a totes aquelles persones que volen millorar el català utilitzant-lo en un entorn real.

Arreu de Catalunya els establiments col·laboradors són gairebé 5.000, n'hi ha de tot tipus: bars, restaurants, botigues de roba, sabateries, centres d'estètica, etc. Les adreces de tots els establiments participants en el VxL es poden consultar per municipis en aquest enllaç Establiments col·laboradors.

    

Vols compartir aquesta notícia?