Quatre establiments nous de Granollers amb el Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

El Bar Roca Umbert, l’Editorial Alpina, Jarmar (mobiliari d’oficina) i l’establiment Francisco Morales Planxa i Pintura se sumen als nous comerços del Voluntariat per la llengua de Granollers

 El Bar Roca Umbert, situat al carrer d’Enric Prat de la Riba, 77, ofereix el millor servei de cafeteria, bar i restaurant. Es poden veure actuacions musicals, recitals de poesia, presentacions de llibres, i altres activitats culturals que s'hi programen.

L’Editorial Alpina (situada al carrer Navarra, 52) és pionera en l'elaboració de mapes, guies i publicacions de caràcter excursionista i de muntanya.

Jarmar (al carrer Princesa, 79) són experts en material i mobiliari d'oficina, decoració, rotulació.

I l'establiment Francisco Morales Planxa i Pintura (c. Roger de Llúria, 17) és un taller de reparació de cotxes amb molt bona reputació i rapidesa en reparacions.

Arreu de Catalunya els establiments col·laboradors són gairebé 5.000, n'hi ha de tot tipus: bars, restaurants, botigues de roba, sabateries, centres d'estètica, etc. Comerços on poden atendre en català i així ajudar a practicar-lo a tothom que l'estigui estudiant o que, tot i no ser alumne de cap curs del CPNL, vulgui millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a usar el català en públic.

Aquests dos establiments fa molt de temps que van iniciar la seva relació amb el Voluntariat i han ajudat molts alumnes i aprenents i aprenentes de català a practicar la llengua. Aquests comerços “amics” són una gran ajuda per a totes aquelles persones que volen millorar el català utilitzant-lo en un entorn real.

Les adreces de tots els establiments participants en el VxL es poden consultar per municipis a: https://www.vxl.cat/establiments i els trobareu identificats amb aquest adhesiu:

Vols compartir aquesta notícia?