L’SC de Vilafranca i l’Alt Penedès organitza una sessió de jocs de taula per celebrar el Dia Internacional del Joc

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Oci en català

La sessió va servir a alumnes i aprenents per practicar el català en un context diferent del que els és habitual

Per celebrar el Dia Internacional del Joc, el Servei de Català (SC) de Vilafranca i l'Alt Penedès va organitzar el 24 de maig una sessió de jocs de taula, dirigida a voluntaris, aprenents i alumnes dels cursos de català. Hi van assistir 15 persones, entre nens i adults.  La sessió la va guiar el voluntari Salvador Senabre i va oferir diferents jocs lingüístics als jugadors.

A la trobada, les persones que estan seguint cursos bàsics o que són aprenentes del Voluntariat per la llengua (VxL) van practicar el català en un context diferent del que els és habitual, és a dir, fora de l'aula o de les sessions en parella del VxL. Això els va permetre entendre les instruccions dels jocs, repassar les xifres, conèixer vocabulari nou...  I els voluntaris del VxL que hi van participar van donar un cop de mà per fer-ho possible. Així doncs, tothom va passar una bona estona jugant i fent noves coneixences.

A més a més, el dia 30 de maig, en el context de la celebració del Dia Internacional del Joc, el grup de voluntaris i aprenents que habitualment es reuneix al Servei de Català per fer les converses en comú, va aprofitar la trobada per jugar al parxís i al 7 i mig. Hi van participar 6 persones.

Vols compartir aquesta notícia?