Contes i llengua a Sant Quirze: provem-ho en català!

CNL de Sabadell

Voluntariat per la llengua

El 29 de maig a la Masia Can Feliu va tenir lloc l'acte de cloenda de l'edició de primavera del programa Voluntariat per la llengua.

La trobada, organitzada per l'Oficina de Català, va servir per presentar el darrer recull de contes de l'escriptor i dinamitzador lingüístic sabadellenc David Vila i Ros, La revolta de Cramòvia i altres contes. L'autor va declarar-se enamorat dels contes com a gènere literari i va explicar el binomi llengua-conte.

A continuació va llegir diversos contes i microcontes del recull, que van agradar molt als assistents, que van aprofitar l'acte per interessar-se pel procés creatiu de l'autor.

Un dels objectius de l'Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès és promoure la llengua com un dels elements clau en la cohesió d'una societat, i una de les eines per fer-ho és el foment de la lectura. 

Si esteu interessats a participar en el Voluntariat per la Llengua, podeu adreçar-vos a l'Oficina de Català, on us informaran detalladament del programa. També podeu trucar al 93 721 18 99 o escriure un correu electrònic a santquirze(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?