Lluís-Anton Baulenas parla del ’”El fil de plata” al SLC de Palau-solità i Plegamans

CNL de Sabadell

Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

Aquesta activitat ha estat possible gràcies al programa Autors a les Aules de la Institució de les lletres Catalanes i a la col·laboració entre el Club de Lectura de l'Associació "El Taller de les Arts" i el Servei de Català de Palau-solità i Plegamans.

El passat divendres 26 de maig va tenir lloc a l'Auditori de la Masia de Can Cortès un col·loqui amb l'escriptor Lluís-Anton Baulenas.

Van assistir-hi més d'una vintena de tertulians que van fer preguntes a l'escriptor sobre el seu llibre El fil de plata.

Lluís-Anton Baulenas va compartir les seves experiències arran de la presentació del llibre que va fer a França ara fa 30 anys i també va parlar de com va gestar la novel·la.

També va explicar com es documenta per escriure les seves obres, de quin és el seu procés d'escriure i de la seva faceta de dramaturg.

Finalment, l'autor va signar alguns llibres i va respondre les preguntes que li feien els seus lectors. Tothom ho va trobar tan interessant que es va quedar amb ganes de tornar-lo a escoltar.

Vols compartir aquesta notícia?