La classe del Bàsic 3 de català de la Palma de Cervelló es desplaça al bosc

CNL Ca n'Ametller

Activitats complementàries

L'alumnat del Bàsic 3 aprofita l'entorn natural de la Palma de Cervelló per fer-hi classe i practicar la llengua oral

El tema que tocava aquest dimecres, 24 de maig, per treballar a l'aula era els incidents/accidents que podem tenir quan anem d'excursió i el passat perfet. I quina millor manera per practicar-ho que fent una breu excursió per l'entorn natural de la Palma de Cervelló?

Els alumnes de l'Oficina de Català de la Palma de Cervelló, del Consorci per a la Normalització Lingüística, s'han endut l'esmorzar a la motxilla i han caminat fins a la font del Marge, on han après verbs nous com "esgarrinxar-se, ensopegar, caure, relliscar..." amb algunes mostres pràctiques, i fictícies! També ho han aprofitat per celebrar un aniversari ben especial, amb pastís, ram de flors i regals, i s'ho han passat d'allò més bé.

Amb aquesta sortida es pretén adquirir vocabulari nou, practicar la llengua oral en un entorn més agradable i distès, a l'hora que es facilita el coneixement de l'entorn i la cohesió del grup.

Amb l'experiència tan positiva de la sortida, tant els alumnes com la professora han adquirit el compromís de repetir-ho en una altra ocasió.

Vols compartir aquesta notícia?