El CNL de Lleida participa en el Lleida Juga 2023

CNL de Lleida

Oci en català, Oci en català

El programa Totjoc present en el festival Lleida Juga

Els Camps Elisis de Lleida han acollit aquest divendres 26 de maig el Lleida Juga, amb la presència del CNL de Lleida i d'un seguit d'entitats, serveis i cases comercials vinculades a l'àmbit lúdic i educatiu.

Durant la jornada, molt participativa, el CNL ha donat a conèixer el programa Totjoc mitjançant partides de jocs de taula en català i d'un Scrabble gegant. A més, a la parada informativa s'hi ha exposat una mostra de jocs i diferents materials per difondre els serveis del CNL.

Els participants han pogut conèixer jocs com La Fallera Calavera, el Lletra a Lletra i el Setsis, entre d'altres, i han posat en pràctica totes les seves habilitats durant les partides, emprant el català en un ambient distès i informal, que afavoreix l'ús del registre col·loquial. Amb l'Scrabble, han format paraules de tota mena i alumnes dels cursos de català i aprenents del Voluntariat per la llengua han pogut aplicar els seus coneixements lèxics i comprovar aspectes relacionats amb l'ortografia i la pronúncia.

El festival, que enguany celebra la quinzena edició, s'organitza des de la Xarxa Municipal de Ludoteques de la ciutat de Lleida i s'emmarca en el Dia Internacional del Joc.

Vols compartir aquesta notícia?