Voluntariat exprés a Sant Andreu de la Barca

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Alumnes dels cursos de nivell bàsic 3 i voluntaris per la llengua han participat aquesta activitat de converses ràpides en català

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha portat a terme aquesta semana una activitat dinámica de promoció del Voluntariat per la llengua consistent a mantener converses en català de només 5 minuts entre diferents voluntaris i els alumnes que estan fent en l'actualitat el curs de nivell bàsic 3 per fer un tastet del que és el programa del Voluntariat per la llengua i promocionar-lo.

El programa del Voluntariat per la llengua ofereix una oportunitat per practicar el català fora de l'aula, durant 1 hora setmanal al llarg de 10 setmanes, en un ambient relaxat i distès.

A les sessions de converses exprés hi han participat 13 voluntaris i 15 alumnes i en aquests moments 7 alumnes ja han emplenat la fitxa d'inscripció per participar-hi.

El SLC de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una edició del Voluntariat per la llengua cada any des del 2003, moment en què es va posar en marxa la primera edició, coincidint amb l'inici del programa a tot Catalunya. Des d'aleshores hi han participat més d'un miler de santandreuencs que han fet més de 5.000 hores de conversa en català.

Per participar-hi com a voluntari o aprenent, independentment de si s'és o no alumne, cal contactar amb el Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca a través del telèfon i whatsap 631 75 72 31 o del correu electrònic santandreubarca(ELIMINAR)@cpnl.cat

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?