'Qui ens ha hackejat?' pels carrers de Ciutat Vella

CNL de Barcelona

Oci en català

Amb motiu del Dia Internacional del Joc, que és el 28 de maig, i emmarcat en el programa Tot Joc, alumnes i participants del VxL van fer un joc de pistes pels voltants del carrer Avinyó

Es tractava de descobrir qui ens havia hackejat les dades d'entre 12 possibles sospitosos. Per saber-ho, calia passar per sis controls diferents (entre els quals hi havia establiments col·laboradors, equipaments municipals i també dinamitzadors del CNL de Barcelona) per aconseguir pistes que descrivissin la persona culpable. Abans de saber quin era el punt de control següent havien de superar una prova.

I així, Miss Marple, Jessica Fletcher, Pepe Carvalho, el Detectiu Conan, Hercules Poirot i True Detective voltaven pels carrers de Ciutat Vella enganxant pinces a la roba, fent lletres humanes, buscant el 59... i desxifrant pistes.

Cada un dels grups anaven acompanyats d'un cap d'investigació, que eren voluntaris del VxL i dinamitzadors del CNL de Barcelona. Els grups s'ho van passar molt bé i tots van descobrir, després d'una estona de deliberació, qui ens havia hackejat les dades.

Vols compartir aquesta notícia?