Els alumnes de català i les parelles lingüístiques participaran en la Mostra de Catifes de Flors de Corpus de Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries, Difusió

Un any més, El Casal, entitat adherida al Voluntariat per la llengua, convida les parelles lingüístiques i els alumnes de català per a adults a fer la catifa de Corpus del Servei de Català de Mollet. Encetarem la 29a Mostra de Catifes de Flors de Corpus, a més de la 26a Trobada de Puntaires i l'11a Mostra de Tallers d'Acció Cívica.

Font:Pete Linforth-Pixabay

Això vol dir que durant el mes de maig es comença a preparar la catifa i un primer equip catifaire permetrà que el dia 4 de juny el dibuix de la catifa estigui a punt. Aprenem molts mots catifaires i noms de moltes flors i materials.

El diumenge 4 de juny, a partir de les set del matí i fins a les vuit del vespre, la Rambla s'omplirà de catifes de flors. Alguns aprenents i voluntaris lingüístics que es van estrenar fa tretze anys, i altres que ho faran per primera vegada, així com alumnat dels cursos de català per a adults participaran en aquesta experiència tan agraïda mentre xerrem en català. La mida de les catifes és de de 5 metres de llargada per 2 metres d'amplada. El dibuix és completament lliure i pel que fa a la tècnica es pot utilitzar qualsevol material natural. Aviam si ens trobeu!

De ben segur que ens reconeixereu de seguida.

Us animem a visitar la nostra catifa, perquè el diumenge 4 de juny, Mollet tindrà la Rambla plena de flors. Us hi esperem!

Vols compartir aquesta notícia?