Èxit de participació a les activitats del SLC de Granollers a la fira JugarxJugar

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Oci en català

L’espectacle “Quan parles fas màgia”, a càrrec d’Eduard Juanola, i l’estand amb el Paraulògic gegant i difusió del catàleg Totjoc van aplegar parelles lingüístiques, alumnes i un nombre notable de veïns de la ciutat visitants a la fira

Les dues activitats organitzades pel Servei Local de Català de Granollers van tenir lloc la tarda del divendres 19 de maig, en el marc de la fira JugarxJugar de l’Ascensió.

Per una banda, el mag Eduard Juanola va fer l’espectacle “Quan parles fas màgia” vinculat al VxL a la sala d’actes de la Biblioteca Roca Umbert, plena de gom a gom, amb una vuitantena d’assistents. Un dels moments àlgids de la funció va ser quan va fer sortir a l’escenari una parella lingüística del Voluntariat per la llengua de Granollers per fer un dels trucs de màgia que van sorprendre i il·lusionar petits i grans.

La mateixa tarda, a la nau Dents de Serra de Roca Umbert, el Servei Local de Català de Granollers hi havia muntat un estand amb difusió del programa Totjoc, mostra de jocs en català i un Paraulògic gegant especialment creat per a la fira JugarxJugar, per part de l’equip de Vilaweb i Rodamots. Les persones que ho volien podien emplenar una butlleta amb cinc paraules trobades i participar en el sorteig del joc de taula El joc de Granollers. Durant la resta de dies de la fira els assistents també van poder continuar jugant al Paraulògic a través d’un codi QR.

Les fires i festes de l’Ascensió són una activitat emblemàtica de Granollers on el Servei Local de Granollers participa per segona vegada. Anteriorment ja havia participat a les fires Jugatú i havia establert col·laboracions per fer tallers de joc de taula en català amb establiments vinculats amb el joc a la ciutat, com la botiga Homoludicus.

Vols compartir aquesta notícia?