"Una pastisseria a Notting Hill" al Cinefòrum XIC

CNL de l'Hospitalet

Oci en català

El dimecres 31 de maig torna el cinema al Cinefòrum XIC. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà Una pastisseria a Notting Hill.

El dimecres 31 de maig torna el cinema al Cinefòrum XIC. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà Una pastisseria a Notting Hill. Aquest cicle de cinema en català és fruit de la col·laboració entre la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) i el CNL de l'Hospitalet. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom. La projecció es farà al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa (c. Mare de Déu dels Desemparats, 87).

Tres dones de diferents generacions s'uniran per a dur a terme el seu somni, obrir una pastisseria a Notting Hill, en aquesta fantàstica comèdia que ens transportarà a la calidesa de pel·lícules com "Tomàquets verds fregits" o "Magnòlies d'acer".

Decidida a complir el somni de la seva difunta mare d'obrir una pastisseria a Notting Hill, la jove Clarissa demana ajuda a la millor amiga de la seva mare, Isabella, i a la seva excèntrica àvia, Mimi. Aquestes tres generacions de dones necessitaran superar el dolor, els dubtes i les diferències per a homenatjar el record de la seva estimada Sarah mentre s'embarquen en un viatge per a establir a Londres una botiga plena d'amor, esperança i pastissos de colors.

Vols compartir aquesta notícia?