Alumnes del CNL de Badalona i Sant Adrià van veure “Alcarràs” al Círcol

CNL de Badalona i Sant Adrià

Oci en català, Activitats complementàries

El passat 19 de maig, una trentena d'alumnes del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Badalona i Sant Adrià van anar a veure “Alcarràs”, pel·lícula de la directora badalonina Carla Simón, que va guanyar l'Os d'Or de la Berlinale de 2022.

Espectadors esperant que "Alcarràs" comenci

La projecció va tenir lloc al teatre del Círcol, entitat social i cultural històrica de la ciutat. Precisament, la iniciativa de convidar alumnes a veure la pel·lícula va ser del Círcol, que enguany ha tornat a esdevenir entitat col·laboradora del Voluntariat per la Llengua (VxL).

La proposta va tenir un gran èxit entre els alumnes, que es van engrescar a anar-hi de seguida que els professors els ho van comentar, fins i tot els de nivells més inicials. I va quedar clar que, fins i tot als que encara tenen dificultats de comprensió de la llengua, la pel·lícula els va agradar molt!

D'entre les activitats que duu a terme l'entitat, hi ha els tallers de teatre, d'escriptura i de swing, concerts, espectacles de teatre, etc.

En la seva col·laboració amb el CNL, el Círcol ha tingut aquesta iniciativa i la d'oferir tastets de teatre per als alumnes de català del nostre centre.

Vols compartir aquesta notícia?