Visitem la biblioteca Gabriel García Márquez

CNL de Barcelona

Cursos de català, Activitats complementàries

Aquest cap de setmana un grup de Bàsic 1 ha fet una visita guiada a la biblioteca Gabriel García Márquez, a càrrec de la seva directora, Neus Castellanos

La directora els va explicar tots els premis que ha rebut l'edifici, la filosofia rere el disseny, l'ús dels diversos espais, l'autosuficiència de l'edifici, l'accessibilitat, el nou paradigma de biblioteca com un tercer espai entre la casa i la feina per relaxar-se i gaudir, el focus de la biblioteca en la literatura llatinoamericana i la vinculació de Barcelona i de la biblioteca amb Gabriel García Márquez.

Els alumnes van trobar molt interessant que fos una biblioteca dedicada a Gabriel García Márquez, ja que un d'ells també és de Colòmbia i li agraden les seves novel·les. També han trobat interessant el tema de la sostenibilitat i els materials amb què està feta la biblioteca. I que sigui un espai pensat per a diverses edats, amb una ràdio dins! En general, els ha cridat l'atenció el nou paradigma de biblioteca com un espai no només de préstec de llibres, sinó com un espai lúdic i de relaxació.

Va ser una sortida molt agradable i enriquidora!

Vols compartir aquesta notícia?