Taller per dibuixar la catifa de flors del barri del Fondo

CNL L'Heura

Activitats complementàries, Activitats complementàries

Enguany, l'Associació Catifaire de Santa Coloma de Gramenet fa 30 anys. Per celebrar-ho, cada districte de la nostra ciutat fa una catifa en els carrers del centre de Santa Coloma l'11 de juny.

El districte VI coincideix amb el barri del Fondo, on s'ubica el CNL L'Heura, i per aquest motiu hem convidat a l'alumnat del CNL a participar en la confecció de la catifa del nostre barri, que es farà en el carrer Anselm Clavé.

Prèviament s'ha fet un taller dirigit per l'Associació Catifaire per explicar als participants què és la tradició de les catifes florals, per fer una petita pràctica de catifa i per dibuixar la nostra catifa. Hi ha participat l'Associació d'Armènia Ararat, el grup de dones d'Ucraïna, el Casal dels Infants, l'Associació de Cultura Popular Xinesa, el Servei de Convivència de l'Ajuntament, la Fundació Tallers i el CNL L'Heura.

El dia 11 de juny es faran totes les catifes de tots els districtes. Necessitem tantes mans com sigui possible! Si esteu interessats a participar-hi escriviu un WhatsApp al telèfon 607187124.

 

 

Vols compartir aquesta notícia?