Sis entitats de Badalona i Sant Adrià han renovat l’adhesió al Voluntariat per la llengua

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua

Des dels seus inicis, el Voluntariat per la llengua (VxL) ha establert vincles de col·laboració amb entitats cíviques i culturals per tal de promoure l'ús i el coneixement de la llengua i la cultura catalanes

Membres de la junta d'UNESCO Sant Adrià

Enguany hem renovat adhesions amb sis entitats col·laboradores que fa anys que, d'una manera o altra, cooperen amb el CNL de Badalona i Sant Adrià. Aquestes entitats ofereixen espais i activitats perquè els alumnes dels cursos de català, i la població en general, puguin practicar la llengua d'una manera informal i lúdica.

El compromís d'aquestes entitats amb el Voluntariat es concreta en accions diverses.

A Badalona:

  • El Círcol. Col·labora perquè els alumnes puguin gaudir de les activitats pròpies de l'entitat com els tallers, el cinema o el teatre, entre d'altres, i normalitzin l'ús del català en el temps lliure.

  • Castellers de Badalona, colla Micacos. Promou l'ús social del català entre els membres de la colla i obre els assajos als alumnes i participants del VxL.

  • Badalona sardanista. Potencia l'ús del català dins i fora de l'entitat i anima els socis a participar com a voluntaris del VxL.

A Sant Adrià:

  • Ateneu Adrianenc. Cedeix espais de trobada i ofereix un gran ventall d'espectacles i d'activitats programats per l'entitat.

  • UNESCO Sant Adrià. Referma el compromís de l'entitat envers la llengua i cultura catalanes i anima els socis a participar com a voluntaris del VxL.

  • Castellers de Sant Adrià. Potencia l'ús del català entre els castellers de la colla i anima els socis a participar com a voluntaris o aprenents del VxL.

El CNL de Badalona i Sant Adrià continuarem treballant per ampliar el nombre d'entitats col·laboradores del Voluntariat per la llengua. Si voleu col·laborar-hi, o saber-ne més, podeu consultar-ne el web o contactar amb nosaltres.

Vols compartir aquesta notícia?