Una tarda per jugar i practicar el català

CNL de Tarragona

Oci en català, Oci en català

La segona edició de la Tarda de jocs es programa amb motiu del Dia Internacional del Joc (28 de maig) i lliga diversió i aprenentatge

imatge de grup Tarda de jocs

El passat dimecres 17 de maig es va celebrar la Tarda de jocs del CNL de Tarragona, una activitat organitzada per a alumnes de català de diferents nivells. La Tarda de jocs és una oportunitat per practicar la llengua de forma divertida i informal, a través de jocs de taula i de cartes. Els participants, alumnes de nivell bàsic i elemental, van poder gaudir d'una estona de convivència i intercanvi cultural, alhora que aprenien i practicaven vocabulari i expressions. 

Els jocs van ser dinamitzats per socis voluntaris de l'Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes de Tarragona, que van ajudar els alumnes a resoldre els dubtes i a participar activament. És la segona edició d'aquesta activitat amb la participació del Club Diògenes, adherit al programa Totjoc del CPNL, i que s'organitza en aquestes dates amb motiu del Dia Internacional del Joc (28 de maig). 

El programa Totjoc promou el coneixement dels jocs i joguines en català, de les empreses que en fabriquen i les botigues que els venen. En el marc dels cursos de català, el joc en català forma part de l'aprenentatge significatiu. 

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?