Converses exprés per difondre el Voluntariat per la llengua a Olesa de Montserrat

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Voluntaris i alumnes dels cursos de català han participat en les converses amb l'objectiu d'incentivar l'ús del català fora de l'aula

L'Oficina de Català (OC) d'Olesa de Montserrat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha organitzat, per segona vegada aquest any, les converses exprés, una activitat dinàmica i engrescadora.

El 8 de maig, a la sala d'actes de Cal Rapissa, els alumnes del curs Bàsic 3 han mantingut converses en català, de només 5 minuts, amb diferents voluntaris per fer un petit tast del que és el Voluntariat per la llengua (VxL).

El programa ofereix una oportunitat per practicar el català fora de l'aula, durant 1 hora setmanal al llarg de 10 setmanes. Les parelles lingüístiques practiquen el català en un ambient distès: passejant pel poble, anant a comprar, fent un cafè...

Per participar en el VxL com a voluntari o aprenent, independentment de si s'és alumne o no, cal contactar amb l'Oficina de Català d'Olesa de Montserrat a través del telèfon i WhatsApp 677 256 442 o de l'adreça de correu olesa(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?