Cloenda del VxL de centres educatius del barri de la Marina, de Barcelona

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

El divendres 12 de maig va tenir lloc l'acte de cloenda de parelles lingüístiques de Escola Seat (18 alumnes), de l'Escola Ramon Casas (15 alumnes), i de l'Institut Montjuïc (20 alumnes). L'acte es va dur a terme a la sala d'actes de l'Institut Montjuïc

En primer lloc, la Marta Silvestre, assessora LIC del Servei Educatiu de Sants-Montjuïc, va donar la benvinguda a tots els assistents. A continuació, l'Anna Valls, dinamitzadora del VxL, va agrair als nens i nenes la seva participació, la bona feina feta i els van engrescar a continuar i també a fer extensiva l'experiència del VxL a les seves famílies. Tot seguit els participants van fer un cercle de conversa per destacar què els havia agradat més i què havien aconseguit amb l'experiència. A continuació alguns dels alumnes participants van fer una breu interpretació.

L'acte de cloenda va acabar amb l'entrega de diplomes i obsequis als alumnes participants i tots plegats vam cantar la cançó "Llença't" de Lax'n'Busto. Després hi va haver un petit refrigeri.

En aquesta 1a edició de parelles lingüístiques a centres educatius del barri de la Marina i hi han participat 53 alumnes de diferents cursos. Les trobades s'han fet durant 10 setmanes.

Vols compartir aquesta notícia?