Cloenda del VxL de centres educatius del barri de la Marina, de Barcelona

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua > Cloenda

El divendres 12 de maig va tenir lloc l'acte de cloenda de parelles lingüístiques de Escola Seat (18 alumnes), de l'Escola Ramon Casas (15 alumnes), i de l'Institut Montjuïc (20 alumnes). L'acte es va dur a terme a la sala d'actes de l'Institut Montjuïc

En primer lloc, la Marta Silvestre, assessora LIC del Servei Educatiu de Sants-Montjuïc, va donar la benvinguda a tots els assistents. A continuació, l'Anna Valls, dinamitzadora del VxL, va agrair als nens i nenes la seva participació, la bona feina feta i els van engrescar a continuar i també a fer extensiva l'experiència del VxL a les seves famílies. Tot seguit els participants van fer un cercle de conversa per destacar què els havia agradat més i què havien aconseguit amb l'experiència. A continuació alguns dels alumnes participants van fer una breu interpretació.

L'acte de cloenda va acabar amb l'entrega de diplomes i obsequis als alumnes participants i tots plegats vam cantar la cançó "Llença't" de Lax'n'Busto. Després hi va haver un petit refrigeri.

En aquesta 1a edició de parelles lingüístiques a centres educatius del barri de la Marina i hi han participat 53 alumnes de diferents cursos. Les trobades s'han fet durant 10 setmanes.

Vols compartir aquesta notícia?