L'Oficina de Català d'Esparreguera presenta 23 noves parelles lingüístiques aquest maig

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Els alumnes del cursos Bàsic 3 d'aquesta població s'han abocat a fer el Voluntariat per la llengua, un programa que té molt d'èxit a Esparreguera

A mitjan mes de maig, l'Oficina de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha presentat un total de 23 noves parelles lingüístiques (21 de presencials i 2 de virtuals).

Aquest nombre tan elevat es deu al fet que els alumnes dels dos cursos Bàsic 3 que es fan actualment en aquesta vila s'han abocat a fer el Voluntariat per la llengua (VxL), ja que des de l'aula s'ha dinamitzat aquest programa de manera molt efectiva i se n'ha explicat amb detall els avantatges.

Darrere d'aquest èxit hi ha la tasca imprescindible d'una gran quantitat de voluntaris que es presten a participar-hi any rere any, sumats als nous que s'hi van afegint sobretot perquè coneixen el VxL a partir de les xarxes socials o d'algun conegut. En algun cas, fins i tot hi ha persones que tenen fins a 3 aprenents.

Un cop més el Voluntariat per la llengua té una gran acceptació a Esparreguera i suma aquestes 23 parelles a les 47 que ja estan en marxa des de fa mesos.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?