Els alumnes dels cursos de l'Oficina de Català d'Esparreguera i algunes parelles lingüístiques visiten la Colònia Sedó

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

L'activitat ha estat organitzada amb l'Associació per la Defensa del Patrimoni de la Colònia Sedó i el seu Entorn, que està adherida al Voluntariat per la llengua

El dia 8 i el dia 15 de maig alumnes de diversos cursos i parelles lingüístiques de l'Oficina de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han visitat la Colònia Sedó, un emplaçament de gran importància patrimonial que la majoria desconeixia.

La visita ha estat possible gràcies a la col·laboració d'una entitat adherida al Voluntariat per la llengua: l'Associació per la Defensa del Patrimoni de la Colònia Sedó i el seu Entorn.

A causa del gran volum d'interessats a fer aquesta activitat (una cinquantena entre alumnes i participants en el Voluntariat per la llengua), s'ha hagut de programar en dos dies diferents.

Les sortides han començat amb una caminada fins a Can Sedó. Allà hom ha pogut veure les parts més importants de l'antiga colònia i rebre les explicacions de la nostra guia. La tornada a Esparreguera també s'ha fet a peu.

Ha estat una visita que ha ajudat molts alumnes a fer-se càrrec de la importància d'aquest patrimoni local i els ha donat l'oportunitat de conèixer nova gent i parlar-hi en català.

Vols compartir aquesta notícia?