Més entitats que mai col·laboren en el Voluntariat per la llengua a Vallirana

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

En aquests moments, 5 entitats de la vila s'han adherit al Voluntariat per la llengua per a fer créixer l'ús social del català a Vallirana

El programa del Voluntariat per la llengua (VxL) té tradicionalment molt bona acollida a Vallirana i aquest any se'n realitzarà la 19a edició. A més, actualment Vallirana té uns 60 establiments comercials també adherits al VxL.

Hi ha, però, una branca important del programa que ha tingut darrerament un impuls notable a la Vallirana: la de les entitats i associacions que se sumen al Voluntariat per la llengua per tal de difondre'l entre els seus socis i sòcies.

Les entitats actives en aquest moment són Amics de Vallirana, la Biblioteca Josep M. López-Picó, el Centre Excursionista de Vallirana, Vallirana Activa i l'Associació Cultural Grup de Teatre del Casino Valliranenc.

A més de la difusió esmentada, algunes d'aquestes entitats ofereixen les seves instal·lacions com a lloc de trobada de les parelles lingüístiques i algunes ofereixen avantatges per als participants del VxL.

Parelles lingüístiques, establiments i entitats formen part d'un teixit que té un gran potencial per a fer créixer l'ús social del català a la vila i oferir espais per a la pràctica de la llengua per a tothom.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?