Els alumnes del Bàsic 3 de Sant Sadurní d’Anoia fan una ruta per conèixer el patrimoni local

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català, Activitats complementàries

Acompanyats d'una guia, els alumnes del curs Bàsic 3 descobreixen, tot passejant, el patrimoni cultural i històric de Sant Sadurní d'Anoia

L'activitat va tenir lloc el dijous 11 de maig, i va començar a la capella de l'antic hospital de Sant Sadurní d'Anoia (1884), que actualment acull diversos serveis municipals. Va continuar pels carrers on hi ha els edificis més emblemàtics de la vila, com ara les cases senyorials d'estil modernista, l'antic Casino, alguns cellers o l'Ateneu Agrícola (1908), que va ser un centre popular d'activitats socials, culturals i polítiques, on va néixer el Club d'Hoquei Noia (actualment Club Esportiu Noia Freixenet).

La ruta s'emmarca dins del Projecte patrimoni i escola de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, que té com a objectiu donar a conèixer el patrimoni històric local a estudiants.

Amb molta animació al voltant, perquè era dia de mercat setmanal, l'activitat va acabar tot fent un beure a la plaça de l'Ajuntament i comentant les respostes del qüestionari que prèviament els havia lliurat la professora. Sens dubte, una bona experiència fora de l'aula per a practicar el català i conèixer l'entorn.  

Vols compartir aquesta notícia?