El Voluntariat per la llengua celebra la Festa Major de Badalona animant la Penya

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

Una cinquantena de voluntaris i aprenents assisteixen al partit entre el Joventut de Badalona i el Cazoo Baskonia al Pavelló de la Penya.

Malgrat la derrota, el grup del Voluntariat per la llengua va gaudir molt del partit, intens i emocionant. Per a alguns era la primera vegada que visitaven el pavelló o que veien un partit de bàsquet en directe i ho van trobar divertit i interessant. Per a d'altres, antics socis de l'equip verd i negre, va ser emotiu tornar a trepitjar la grada per animar l'equip.

El partit va començar amb un gran joc i clar domini de la Penya, però a partir del tercer quart els jugadors de Cazoo Baskonia van començar a ser més efectius i a guanyar punts. Els darrers minuts del partit van ser els més emocionants, la Penya va fer un gran esforç per mantenir l'avantatge, però els jugadors rivals van aconseguir remuntar el partit fins a guanyar (77-86).

Tot i la decepció del resultat, tothom va sortir del pavelló amb la sensació d'haver presenciat un bon espectacle.