Converses exprés per difondre el Voluntariat per la llengua als cursos de català d'Abrera

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Voluntaris per la llengua i alumnes dels cursos han participat en les converses ràpides, una activitat dinàmica i engrescadora per incentivar l'ús del català

L'Oficina de Català d'Abrera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha implicat alumnes i voluntaris per la llengua per dinamitzar a les aules el programa Voluntariat per la llengua (VxL). 

Aquesta setmana, els alumnes del curs Bàsic 3 d'Abrera han mantingut converses breus en català amb diferents voluntaris per la llengua. Aquesta activitat es basa en la tècnica de les cites ràpides (speed dating), en què els participants han de mantenir converses de cinc minuts amb tots els participants. D'aquesta manera experimenten vivencialment el que podrien ser els primers minuts d'una trobada amb una parella lingüística. 

El programa del VxL ofereix una oportunitat per practicar el català fora de l'aula: voluntaris i aprenents realitzen trobades d'1 hora a la setmana durant 10 setmanes, en un espai totalment informal: fent un cafè, anant a comprar, passejant pel poble... 

Per participar-hi com a voluntari o aprenent, independentment de si s'és alumne o no, cal contactar amb l'Oficina de Català d'Abrera. 

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?