Una estona de conversa amb l’actriu Judit Martín

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

El dia 8 de maig, vam tenir l'oportunitat de conversar durant una estona amb l'actriu Judit Martín, coneguda per aparèixer a programes com Polònia o Està passant, al Teatre Jesús Concernau del Centre Cultual La Farinera del Clot

Uns quants alumnes de la Delegació de Sant Martí del CNL i algunes persones voluntàries i aprenents del Voluntariat per la Llengua (VxL) van poder fer-li preguntes sobre diferents aspectes de la seva trajectòria professional: Què és per a ella la improvisació? Com es prepara els personatges? Què li agrada més de cadascun dels seus projectes?

L'actriu va fer valdre la tasca d'improvisadora. Va parlar d'alguns projectes amb què va començar en el món de la interpretació, com ara els Pallapupes; i també de projectes més actuals, com el pòdcast El nou paradigma. A banda, també va explicar anècdotes sobre els seus projectes més famosos: el programa d'imitació Polònia o l'informatiu satíric Està passant, els dos de TV3. Fins i tot va compartir amb nosaltres algunes imitacions.

Vols compartir aquesta notícia?