Activitats del Voluntariat per la llengua al Casal Cívic i Comunitari d'Alcanar

CNL de les Terres de l'Ebre

Voluntariat per la llengua

Dins de les activitats per promoure i fer un seguiment del Voluntariat per la llengua (VxL) amb diferents entitats i poblacions de les Terres de l'Ebre, dimecres 5 de maig va tenir lloc una reunió de la dinamitzadora del programa amb el Voluntariat per la llengua del Casal Cívic i Comunitari Alcanar.

Van mantenir un intercanvi d'impressions sobre el funcionament de l'activitat. Els assistents van plantejar els seus dubtes i inquietuds i la dinamitzadora del programa els va facilitar materials i instruccions. En aquest espai, ja fa uns quants anys que, gràcies a les facilitats que ofereix el Casal, a la dedicació de les persones voluntàries i al gran interès dels aprenents, hi ha nombroses parelles i grups de conversa que s'hi troben setmanalment.

De la mateixa manera, algunes persones nouvingudes i aprenents del VxL provinents del Marroc, d'Alger, de Romania, de Dinamarca, de França, del Regne Unit, de Madrid, etc. també participen en activitats socioculturals que s'hi fan, com ara ioga, cuina, participació en programes de ràdio, festes, etc., cosa que facilita l'intercanvi i el coneixement intercultural.

Tant els responsables del Casal Cívic i Comunitari Alcanar com els voluntaris i els aprenents estan molt satisfets amb el Voluntariat per la llengua i són un bon exemple de cohesió social al municipi.

Vols compartir aquesta notícia?