VI Gimcana de Sant Jordi “A l’abril, cada paraula val per mil” a Castellar del Vallès

CNL de Sabadell

CPNL

La Gimcana de Sant Jordi és una iniciativa del SLC de Castellar, l'Ajuntament i l'associació de comerciants Comerç Castellar, amb el suport de la Diputació, per dinamitzar els comerços de proximitat a través de la llengua.

El passat 28 d'abril el Mirador de Castellar del Vallès va acollir l'acte d'entrega dels premis a les tres guanyadores de la VI Gimcana lingüística "A l'abril, cada paraula val per mil" organitzada amb motiu de Sant Jordi. En aquesta sisena edició, que va anar de l'1 al 23 d'abril, el repte lingüístic consistia a respondre algunes de les endevinalles que es podien trobar en els cartells dels establiments que han participat en la campanya. Els premis eren vals de compra valorats en 50 € bescanviables als establiments col·laboradors.

Les butlletes per participar-hi es podien dipositar a qualsevol dels 38 establiments col·laboradors en la campanya. El 25 d'abril es va fer un sorteig entre les 860 butlletes participants per triar-ne tres de guanyadores.

Aquest projecte té com a objectiu dinamitzar els establiments de proximitat de Castellar del Vallès a través de la llengua, d'una manera divertida, senzilla i lúdica.

Vols compartir aquesta notícia?