El Mercat Central de Tarragona facilita la pràctica del català

CNL de Tarragona

Ús professional, Voluntariat per la llengua

Vuit parades s'han adherit al programa del Voluntariat per la llengua i es comprometen a facilitar la pràctica del català

Mercat Central

Fruit de la col·laboració amb Mercats de Tarragona, als darrers mesos diverses parades del Mercat Central s'han adherit al programa del Voluntariat per la llengua, per la qual cosa, els alumnes i les parelles VxL del CNL de Tarragona podran fer-hi pràctiques lingüístiques i descobrir el vocabulari tarragoní dels productes de mercat.

El novembre passat van ser les parades Gustum Orgànic Zero (parada 21), Fruites i Verdures Manoli (parada 22), Carnisseria Virgili (parada 17) i la Filla de la Patro (parada 40). Entre març i abril també s'hi han afegit Fruites i verdures Montse (parada 46), Peix fresc i marisc Carmeta (parada 38), Pesca salada Pitarch (parada 20) i Pastisseria Cal Jan (parada 21 bis).

Bona part d'aquestes parades han participat en l’elaboració dels cartells «Català de proximitat» que s'han instal·lat enguany al Mercat Central i al Mercat de Torreforta i que promouen les denominacions tarragonines de vint-i-dos productes de mercat, tant de carn i peix com de fruites i verdures.

La confecció i la instal·lació dels cartells i la creació de la xarxa d'establiments col·laboradors formen part de la campanya per incrementar l'ús del català al mercat, tant per part dels alumnes dels cursos com de tota la població.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?