Cloenda de les parelles lingüístiques a l'IES Abat Oliba de Ripoll

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

Una trentena de nois i noies d’ESO de l’IES Abat Oliba de Ripoll han participat en la primera edició de les parelles lingüístiques al centre

Aquest curs, i per primera vegada a l'IES Abat Oliba de Ripoll, els alumnes d'ESO han fet parelles lingüístiques cada dimarts a la cantina del centre.

L'activitat, feta amb la col·laboració del SCC del Ripollès, ha comportat un enfortiment de les relacions entre els alumnes de l'Aula d'Acollida i els companys, a més, òbviament, d'un avenç en la llengua oral.

Durant l'acte de cloenda, en què ha participat el director del centre, el personal del Departament de Català i el SCC del Ripollès, s'ha lliurat als participants el diploma i una fotografia de la parella lingüística. En aquesta fotografia, cada membre de la parella ha fet una dedicatòria al seu company o companya.

Per acabar, s'han passat els vídeos que els alumnes han preparat sobre la seva parella. Es tracta d'unes imatges en què cada membre de la parella explica la biografia del seu company. Les imatges dels participants quan eren petits han generat una gran curiositat i sorpresa entre els companys.

Aquesta primera edició de les parelles lingüístiques a l'IES Abat Oliba ha estat molt ben valorada pel centre, que pren el compromís de tornar-la a repetir el curs que ve.  

Vols compartir aquesta notícia?