Entrega del premi de l'endevinalla de L'Estenedor 198 i 199 a la fira de Sant Ponç de Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Difusió

El premi de l’endevinalla de L’Estenedor 198 i 199 es va lliurar ahir a la fira de Sant Ponç, aprofitant que l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitat (IMSD) celebra aquesta diada amb parades dels seus productes a la Rambla de Mollet

https://donesdaigua.cat/

La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 198 és Mari Trujillo, de Bigues i Riells. En aquell número preguntàvem què volia dir tenir bona sintonia. La resposta correcta era la 4. Tenir bon acord.

La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 199 és M. Carme Vila, de Manresa. En aquell número preguntàvem què volia dir curar-se en salut. La resposta correcta era la 1. Prevenir-se contra un perill quan encara és remot.

El premi és una Dona d'Aigua model Per molts anys feta a l'IMSD. Enhorabona, Mari i M. Carme!

El premi

Aquest any, el CET Taller Alborada, centre que depèn de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) han preparat un premi molt especial per a la persona que guanyi el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor: una Dona d'Aigua model Per molts anys feta a l'IMSD. Volem compartir, així, la celebració dels trenta-cinc anys del Servei de Català de Mollet (23/11/1987).

Per concursar, heu d’enviar la resposta de l’endevinalla a mollet@cpnl.cat. 

L’Estenedor

Podeu trobar tots els números de L'Estenedor en els enllaços següents: 

Ajuntament de Mollet del Vallès 

CPNL  L'Estenedor i  L'Estenedor (temàtics)  

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?