Converses exprés per difondre el Voluntariat per la llengua als cursos de català de Castellbisbal

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Voluntaris i alumnes dels cursos han participat en les converses ràpides, una activitat dinàmica i engrescadora per incentivar l'ús del català fora de l'aula

L'Oficina de Català de Castellbisbal, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha implicat alumnes i voluntaris per la llengua per dinamitzar a les aules el programa Voluntariat per la llengua (VxL).

El dimecres 3 de maig els alumnes dels cursos bàsics de Castellbisbal han mantingut converses breus en català amb diferents voluntaris i alguns alumnes del curs de Suficiència.

Aquesta activitat es basa en la tècnica de les cites ràpides (speed dating) en què els participants han de mantenir converses de cinc minuts amb tots els participants i d'aquesta manera experimenten vivencialment el que podrien ser els primers minuts de les trobades del VxL.

El programa VxL ofereix una oportunitat per practicar el català fora de l'aula, durant 1 hora setmanal al llarg de 10 setmanes. Per participar-hi com a voluntari o aprenent, independentment de si s'és alumne o no, cal contactar amb l'Oficina de Català de Castellbisbal.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?