El Kahoot del CNL de Lleida, a bon ritme!

CNL de Lleida

Difusió

El concurs, sobre llengua i música, serà el 10 de maig, a les 10.05 h, a través d'Ua1 Ràdio.

Dimecres 10 de maig, i a través d'Ua1 Ràdio (https://www.ua1.cat), el CNL de Lleida, juntament amb l'emissora, ofereixen una nova edició del concurs El kahoot del CNL, aquest cop sobre música i llengua. Es farà en directe a les 10.05 h del matí i la participació és ben senzilla. Qui hi vulgui concursar, només haurà de sintonitzar Ua1 Ràdio, ja sigui a través de les ones o a través del seu web, i amb el mòbil, tauleta o ordinador anar a www.kahoot.it, on haurà d'introduir el codi que s'anunciarà en aquell mateix moment. A partir d'aquí, simplement s'hauran d'anar responent les 10 preguntes que els tècnics del CNL formularan des del plató de l'emissora.

Al final, només hi podrà haver un guanyador, que serà qui hagi respost més preguntes correctes en un menor espai de temps. El premi consistirà en una invitació per assistir a un concert al Cafè del Teatre. Podeu consultar les bases del concurs clicant en l'enllaç adjunt.

Kahoot! és una plataforma gratuïta que permet la creació de qüestionaris d'avaluació. És una eina amb la qual es poden crear concursos amb l'objectiu d'aprendre o reforçar l'aprenentatge. És un joc lliure que es fonamenta en l'aprenentatge basat en el joc com a tecnologia educativa. Llançat l'agost del 2013 a Noruega, més de 50 milions de persones juguen actualment al Kahoot! en 180 països de tot el món.

Vols compartir aquesta notícia?