Alumnat del CNL L'Heura aprèn a portar la gegantona Heura

CNL L'Heura

Cursos de català

Al Centre Cívic del Fondo, els estudiants van vestir i fer ballar la gegantona Heura abans del 6 de maig a la cercavila de les escoles

La gegantona Heura

Els assajos van servir per saber com és portar una gegantona i què cal tenir en compte per al dia 6 de maig. Alumnes, les dones del Hilo del Casal i personal del CNL van seguir les explicacions de la nostra cap de colla, Esther Planas, que va ajudar tothom a enfaixar-se, a carregar l’Heura i a fer-la ballar. 

A més, l'equip de cosidores del Hilo del Casal i la modista, Sílvia Sintes van acabar els últims retocs del vestit. Com que a la gegantona li agrada molt la natura, l'equip de costura ha escollit uns motius florals per a la brusa i un to verd viu per a la faldilla. I com que també estudia el català li han brodat lletres a la faldilla, com per exemple la l·l o la ç.

Us esperem dissabte 6 de maig a la plaça de Catalunya de Santa Coloma de Gramenet! A les 10 h és la plantada i a les 11 h comença la cercavila.

Recorregut: plaça de Catalunya, Avinguda Generalitat, plaça de la vila, carrers Anselm Clavé, Major, Santa Coloma, Sant Jeroni i plaça Manent.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?