A poc a poc i bona lletra! A Montornès cinc comerços renoven l'adhesió al Voluntariat

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Cinc comerços han renovat l’adhesió al Voluntariat per la llengua aquests darrers dies

Ara sí que podem dir que la normalitat ha retornat de debò als carrers i ho notem en aquests petits detalls: tenim ganes de veure'ns i de retrobar-nos. El contacte amb aquests comerços, i per tant les adhesions, es remuntava a abans de la pandèmia, així doncs, calia fer-los una visita. Hem estat molt contents de retrobar-nos.
 

A Montornès de mica en mica tornem a visitar comerços i renovem les adhesions al Voluntariat per la llengua. En en aquesta ocasió els comerços són:

  • LA GADITANA, menjars preparats, a l’avinguda de l’11 de setembre
  • RG BIKE, venda i reparació de bicicletes, al carrer Jaume Balmes, 1
  • SIMEKY, roba i complements, a la plaça de la Font, 1
  • JAMONES TRESCASTRO, pernils i productes d’alimentació, al carrer Major, 45
  • CRISOL MONTORNÈS, joieria, al carrer Major, 43

Ens fa molta il·lusió haver reprès el contacte amb tots aquests comerços. Els alumnes dels cursos i els participants en el Voluntariat per la llengua sumen nous establiments a la llista de comerços on poder fer pràctiques lingüístiques. A Montornès comptem ja amb comerços molt diversos que permeten als aprenents parlar de temes molt variats: menjar, moda, joies, esport...

A Catalunya són ja més de 5.000 comerços amics del Voluntariat: bars, restaurants, sabateries, botigues de roba, etc. Una gran varietat d'establiments adherits on, a més de parlar en català als aprenents i alumnes, també els ajuden practicar la llengua en un entorn real.

      

Vols compartir aquesta notícia?