Els diversos centres del CNL del Maresme celebren la diada de Sant Jordi

CNL del Maresme

CPNL

Tant alumnes com participants del Voluntariat per la llengua fan lectures, recomanacions literàries i conversen sobre la diada i els llibres.

Un any més, i ja en fa nou, l'Oficina de Català de Premià de Mar va participar en el programa especial de Sant Jordi que Premià Mèdia va fer en directe des de la plaça de l'Ajuntament. Van parlar de la importància de mantenir el català en les converses i varen llegir un parell de poemes. També des de l'oficina de Calella van fer lectures seleccionades del grup Tertúlies en català en un acte a la biblioteca de la ciutat que va agrupar alumnes i participants del VxL. I el servei de Mataró va participar a la Fira del llibre que es feia durant tot el cap de setmana a la ciutat.

Pel que fa als alumnes, els cursos bàsics van llegir la llegenda de sant Jordi, van parlar de les seves lectures preferies i van visitar la llibreria Dòria.I els cursos d'intermedi van llegir algunes ressenyes de llibres sobre el català. També es van recomanar llibres i van escoltar Amagada Primavera de Txarango.

Vols compartir aquesta notícia?