Pètals i Forn Gabriel, nous establiments VxL de Granollers

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Nous establiments del barri de Ponent de Granollers han signat l’adhesió de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua i acolliran alumnes que aprenen català per fer-hi pràctiques lingüístiques

Al Forn Gabriel (c. Rafael Casanova, 70) trobareu en Gabriel i la Ma Jesús un lloc acollidor i agradable on prendre cafès i infusions, esmorzars i berenars fets amb el millor pa i brioixeria.

I a la floristeria Pètals (c. Rafael Casanova, 64, local 2), trobareu la Mónica amb una gran selecció de decoració de jardí interior i exterior: plantes, flors, rams, decoració i paisatgisme. 

Tots dos establiments també acolliran l'alumnat dels cursos de Normalització Lingüística que vulguin fer-hi pràctiques lingüístiques.

Els establiments col·laboradors atenen en català i així poden ajudar a practicar-lo a tothom que l'estigui estudiant o que, tot i no ser alumne de cap curs del CPNL, vulgui millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a usar el català en públic. Són una gran ajuda per a totes aquelles persones que volen millorar el català utilitzant-lo en un entorn real.

Arreu de Catalunya els establiments col·laboradors són gairebé 5.000, n'hi ha de tot tipus: bars, restaurants, botigues de roba, sabateries, centres d'estètica, etc. Les adreces de tots els establiments participants en el VxL es poden consultar per municipis a: https://www.vxl.cat/establiments i els trobareu identificats amb aquest adhesiu:

Des del mes de març que el Servei Local de Català de Granollers col·labora amb l’Associació de Veïns Ponent per promoure l’ús del català al barri i als establiments comercials. I una de les actuació és Comerços aprenents és un projecte que ofereix al comerç local una formació essencial en llengua catalana per a les persones que fan atenció al públic i parlen molt poc en català.

Vols compartir aquesta notícia?