"El viatge de la Marta" al Cinema per a la convivència a la Florida

CNL de l'Hospitalet

Oci en català

El proper divendres, 5 de maig, a les 18.00 h, es projectarà la pel·lícula El viatge de la Marta dins el cicle de Cinema per a la convivència.

El proper divendres, 5 de maig, a les 18.00 h, es projectarà la pel·lícula El viatge de la Marta dins el cicle de Cinema per a la convivència. Aquest cicle de cinema en català a la Florida és fruit de la col·laboració entre Biblioteques de l’Hospitalet i el CNL de l’Hospitalet. Es tracta d’una activitat gratuïta i oberta a tothom. La projecció es farà al Centre Municipal Ana Díaz Rico (plaça dels Blocs de la Florida, 15 B).

La Marta és una adolescent que se'n va de vacances amb el seu pare, el Manel, que regenta una agència de viatges, i el seu germà petit, Bruno, a un ressort del Senegal. Ella lluita per conèixer gent de la seva edat i fer amics. Finalment coneix un treballador de l'hotel que somia amb ser cineasta mentre grava les excursions dels visitants. El problema de les desigualtats socials i les diferents cultures seran una trava per a la Marta, que començarà a adonar-se de com funciona el món.

Vols compartir aquesta notícia?