Torna l'Enigmàtic a Sant Celoni!

CNL del Vallès Oriental

Difusió

Els enigmes estan repartits en una cinquantena d’establiments del municipi. A quest concurs està organitzat per Òmnium Cultural i l'Oficina de Català de Sant Celoni, i compta amb la col·laboració dels comerços participants

Part del cos que entra mar endins. Aquest és un dels enigmes que trobareu i que podeu resoldre fins al 31 de maig al concurs Enigmàtic, el concurs que permet jugar amb la llengua. Per participar-hi, cal entrar al comerç on hi ha un dels cartells, demanar la butlleta a la persona responsable de l'establiment, rumiar la resposta i escriure-la a la butlleta i deixar-la a l'urna de la botiga. Només s'admetrà una resposta per persona i pregunta.

S'han establert dues categories, la de menors de 16 anys i la de majors de 16. Els encertants de cada categoria participaran al sorteig del premi. Per als menors de 16 anys el premi és un paquet de 4 entrades, i per als majors de 16 una entrada doble, per anar a veure cada espectacle de la programació estable de l'Ateneu entre el setembre d'aquest any i el juny del 2024.

El sorteig públic es farà el 19 de juny, a les 16.30 h, al Sax Sala i el premi es lliurarà el 21 de juny a les 18.30 h, a la Biblioteca.

Els enigmes són pensats per la celonina Roser Garrido. L'Enigmàtic està organitzat per Òmnium i l'Oficina de Català de Sant Celoni, i amb la col·laboració dels comerços participants, la majoria adherits al programa del Voluntariat per la llengua.

En aquest PDF, hi podeu trobar les instruccions i la llista d'establiments col·laboradors.


Vols compartir aquesta notícia?