Èxit de participació en les microconverses de Sant Jordi a Ripollet

CNL Vallès Occidental 3

Voluntariat per la llengua, CPNL

El 20 d'abril van tenir lloc a Ripollet les Microconverses de Sant Jordi, organitzades per l'Oficina de Català de Ripollet per commemorar aquesta diada i fomentar l'ús de la llengua catalana

L'esdeveniment, que va tenir lloc al matí i a la tarda, va aplegar més d'una quarantena de participants al Pati del Centre Cultural de Ripollet, que, durant una hora, van anar mantenint breus converses en català de cinc minuts amb la resta de participants. Els assistents a les Microconverses estaven dividits en dos grups, els voluntaris (persones catalanoparlants) i els aprenents (persones que estan aprenent català), i les converses eren en parelles formades per un membre de cada grup.

L'activitat va comptar amb la col·laboració de diverses entitats de Ripollet, com ara l'Associació de Sardanistes, les Bruixes de Ripollet, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, el Centre d'Esplai la Gresca, la Colla Gegantera i la Colla de Gitanes. Així mateix, també hi van assistir participants del Voluntariat per la Llengua, alumnes dels cursos de català i altres ciutadans a títol individual.

En acabar les converses, les persones participants van rebre diversos obsequis, com un poema i llibretes i bosses del Voluntariat per la Llengua i del Pla Educatiu d'Entorn del municipi. La valoració que en van fer va ser valoració molt positiva, ja que les microconverses els va permetre conèixer gent diversa del municipi amb qui parlar català i crear vincles entre els nouvinguts de Ripollet i el teixit associatiu de la ciutat.

Vols compartir aquesta notícia?