Cloenda de parelles lingüístiques a l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

El dimarts, 25 d'abril, a les 10.15 h, va tenir lloc l'acte de cloenda de parelles lingüístiques de l'Institut Puig Cargol. Es va dur a terme a la Biblioteca Montse Fauria del mateix centre educatiu.

L'exposició a l'Institut Puig Cargol

En primer lloc, Mercè Gutiérrez, directora de l'IES Puig Cargol; Narcís Coderch i Anna Fuentes, professors del centre, i Sandra Camps, coordinadora del Voluntariat per la llengua al Baix Empordà, van adreçar unes paraules d'agraïment a les parelles lingüístiques per la bona feina feta. Tot seguit, alguns voluntaris i aprenents van valorar la seva experiència. Finalment, la cloenda va acabar amb l'entrega de diplomes i obsequis als alumnes participants i amb un petit esmorzar.

En aquesta 11a edició de parelles lingüístiques a l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni hi han participat 30 alumnes, de 1r a 4t d'ESO. Les trobades s'han fet durant 10 setmanes a l'hora del pati.

El programa Voluntariat per la llengua ha estat ben present en aquest centre educatiu durant el 1r trimestre del 2023, ja que, a més de les parelles lingüístiques, del 27 de març al 21 d'abril, s'ha instal·lat a l'entrada de l'Institut l'exposició "Quan parles, fas màgia".

L'Oficina de Català de Calonge col·labora cada any en la presentació i cloenda de parelles lingüístiques i dona suport al centre en tot allò que pugui necessitar.

Vols compartir aquesta notícia?