Continuem sumant establiments col·laboradors a Montornès del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Aquesta setmana dos establiments renoven el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua i un establiment nou se suma per primer cop al programa: nous espais de trobada per a les parelles i més establiments on fer pràctiques lingüístiques

Continuem visitant nous comerços de Montornès que han obert després de la pandèmia i contactant novament amb antics establiments col·laboradors. Fruit d’aquestes visites tenim adhesions noves al programa del Voluntariat per la llengua i també renovacions d’adhesió. 

El nou El Racó del cafè, la cafeteria que es troba al carrer Riu Mogent, núm. 8 és un dels establimens nous adherits al programa. Les parelles del Voluntariat per la llengua tenen un altre espai on anar a fer el cafè i els alumnes dels cursos de català que necessitin fer pràctiques de llengua, de qualsevol modalitat de cursos, tenen un nou establiment on adreçar-se. Aquest trimestre a Montornès s’imparteix un Bàsic 3, possiblement els alumnes s’hi aproparan per fer algunes preguntes a la Natàlia, propietària de la cafeteria. 

A El Racó del cafè com a nou establiment adherit, s’hi sumen l’Òptica Montornès i la Pastisseria Viñallonga que han renovat la seva amistat amb el Voluntariat per la llengua i col·laboraran en la pràctica del català entre les parelles lingüístiques i l’alumnat dels cursos.

A Catalunya són ja més de 5.000 comerços amics del Voluntariat: bars, restaurants, sabateries, botiques de roba, etc. Una gran varietat d’establiments adjherits on, a més de parlar en català als aprenens i alumnes, també els ajuden practicar la llengua en un entorn real.

Vols compartir aquesta notícia?