El Voluntariat per la llengua a Ràdio Cornellà

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

En el programa d'aquesta quinzena el protagonista ha estat el Voluntariat per la llengua. Per això, l'Anand Torrents, dinamitzador del programa, ha anat a explicar les novetats, activitats i projectes que s’estan duent a terme.

Pel que fa a novetats, parla de la inclusió del Voluntariat a la llista de recursos de medicina comunitària i dels avantatges per als diversos perfils que s'hi tracten. D'altra banda, explica la nova col·laboració amb l'oficina d'ocupació del Centre Cívic Sant Ildefons a través del Departament de Polítiques d'Ocupació de l'Ajuntament. Comenta que ja s'ha fet una presentació del VxL a l'equip tècnic i s'està en procés de presentar i difondre el programa com a recurs per millorar l'ocupabilitat de les persones.

Quant a les activitats, es fa referència als actes de la Jordiada, en la qual el CNL i el Voluntariat per la llengua van ser presents, d'una banda, per mitjà de l'acte “Poesia VxL” a la Biblioteca Sant Ildefons i, de l'altra, amb la participació a la festa popular de Can Mercader.

Finalment, es fa un repàs de les sortides organitzades per a aquest mes de maig i, entre d'altres, es destaca l'assistència a l'assaig dels castellers de Cornellà i la nova visita programada al Parlament de Catalunya.

Tota aquesta informació la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?