Sant Jordi al Fondo 2023

CNL L'Heura

Cursos de català, CPNL

Diferents entitats de Santa Coloma de Gramenet ofereixen actuacions, tallers i activitats per celebrar la diada de Sant Jordi al cor del barri del Fondo.

Divendres 21 d'abril gairebé una quinzena d'entitats colomenques es van arreplegar a la plaça del Rellotge per celebrar Sant Jordi 2023. El toc d'inici el va donar Menuda Ciba amb el seu conta contes "La Dragona Violeta i Santa Jordina" mentre a les carpes del voltant el públic feia roses, punts de llibre, màscares, polseres, calcomanies i un mosaic participatiu.

Més d'un centenar d'infants i joves de diferents orígens van participar a l’activitat que van fer Joves Artistes Kolomencs (JAK), l'Associació Cultural Popular Xinesa i el CNL L'Heura. Primer, els participants practicaven la llengua amb jocs lingüístics i, a continuació, els monitors de JAK els ensenyaven a fer una rosa de paper crespat. En acabar podien passar pel fotoreclam. Un cop completats tres tallers de la plaça, tots els participants podien recollir un llibre de la paradeta com a obsequi.

A més, l'Espai de les Oportunitats va fer la seva estrena en públic i es va presentar la gimcana comercial. Encara ets a temps de participar-hi!

Vols compartir aquesta notícia?